Page content

Media

Paraventa in de media

Om de sfeer van de verschillende Paraventa activiteiten te proeven, vind je hieronder een aantal filmpjes, interviews en artikelen, die door deelnemers werden geschreven.

 

Muziek 

Radioprogramma Podium 107.1 - RPL FM

Blass RPLFM September 2012

Annemarie was te gast bij presentator Maarten Verduijn voor een interview en optreden met eigen liedjes in het programma Podium 107.1 van radiozender RPL FM in Woerden.

Live Uitzending September 2012 Annemarie RPL FM

 

Vuurloop

Artikel Sylvia Peters

Moeder en schrijfster Sylvia Peters kwam met haar tienjarige zoon naar de vuurloop, schreef een artikel over haar ervaring en stuurde het in als column voor het dagblad Metro.

Girl On Fire

 

Volkskrant Magazine

Sylvia van Haren, moeder en fotografe, stuurde een foto met haar 8-jarige dochter Evelien, die over het vuur liep, naar De Volkskrant. Deze werd geplaatst in Volkskrant Magazine in de rubriek Eigen Terrein.

 

MTV Networks

Voor een uitzending van het TMF-programma Truth Or Dare kwam VJ Miljuschka Witzenhausen deelnemen aan de vuurloop.

 

Gooi en Eembode

Derk Kok en Marnix Haak deden als journalist en cameraman mee met de vuurloop workshop en maakten er een creatie van voor de Gooi en Eembode.

Vuurlopen/Firewalking

 

Gooi en Eemlander

Evert van Tijn, journalist, kwam met zijn zoontje naar de vuurloop, die we vanuit Sundoor Holland als instructors hadden georganiseerd. Aanvankelijk was zijn plan om tijdens de pauze mensen te interviewen en dan weer te vertrekken. Ze arriveerden net, toen we het vuur gingen aansteken. Zoonlief gaf na het aansteken van het vuur aan: ''Pa, we gaan niet naar huis, voordat de avond voorbij is.'' De conclusie nadat de avond voorbij was laat zich raden in de titel van het artikel:

Vuurlopen Kan Goed Zonder Tsjakka

 

paraventa in de media

0 reacties op “Media

Plaats een reactie


*