Page content

Muziek सङ्गीत Música μουσική 音楽 Music 音乐

Muziek

 

Muziek is van alle tijden, leeftijden en culturen en is er in alle soorten en maten.

Muziek kan een diepgaande werking hebben op ons bewustzijn en met die wetenschap is het bewust in te zetten voor heling, genezing en algeheel welbevinden.

In onze maatschappij, waarin taal zo’n belangrijk voertuig is, kan tekst in combinatie met muziek ook heel krachtig werken om de motivatie en communicatie te bevorderen. Dit geldt op uiteenlopende vlakken, bijvoorbeeld een derde naamvalrijtje bij Duits leren onthouden dankzij het laatste stukje van De Bom van Doe Maar, een kind met autisme leren handen wassen met behulp van Het Smurfenlied en het contact tussen volwassenen met hersenletsel uitlokken door liedjes ‘uit de oude doos’ te zingen.

Muziek kent vele uitingsvormen en oneindig veel mogelijkheden om je ziel en zaligheid in uit te drukken. Dit geldt zowel voor ‘absolute beginners’ als voor door de wol geverfde muzikanten.

Uiteindelijk gaat het om het voelbaar maken van wat in je leeft en is muziek een middel om dat te delen en uit te dragen.

Paraventa & Muziek

Wil je graag iemand verrassen met een liedje, een huiskamerconcert houden, jezelf leren begeleiden op de gitaar, muziek als therapeutisch middel inzetten voor een groep, een uitje met muziek bij het vuur of een vuurloop met muziek? Of heb je een specifiek verzoek voor een Op Maat activiteit? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Hieronder vind je de kernactiviteiten van Paraventa op het gebied van muziek:

 

 • Songwriting
  Eigen werk & Nieuwe teksten op bestaande liedjes

 

 • Optredens
  Eigen werk & Covers, solo en samen met andere muzikanten

 

 • Bij speciale gelegenheden, voor speciale doelgroepen en/of op speciale locaties
  zoals:
  bij een bruiloft, jubileum, geboorte of afscheid
  voor kinderen met een ziekte/handicap, mensen met dementie
  in de huiskamer, tijdens een teamuitje bij het vuur, aan of op het water, in de lucht

 

 • Musicoaching
  Jezelf leren begeleiden op de gitaar, presentatie(v)aardigheden, zelfvertrouwen in zingen en spelen

 

Klik hier als je wilt dat ik een liedje voor je maak of voor iemand die je kent, voor een speciale gelegenheid of zo maar, als je jezelf wilt leren begeleiden op de gitaar, wilt (durven) zingen of jezelf ontspannen presenteren, als je met een groep iets wilt met muziek, zoals een huiskamerconcert of zingen en luisteren rond het vuur, of als je een specifieke wens hebt.

 

 

 paraventa en muziek

 

 

0 reacties op “Muziek सङ्गीत Música μουσική 音楽 Music 音乐

Plaats een reactie


*