Page content

Avatar: Een Ontdekkingsreis In Je Bewustzijn

avatar-cursus

Avatar, wat is dat? Je bedoelt de film? Nee, Avatar® is een cursus die je een kijkje geeft in de keuken van je eigen bewustzijnswereld.

Is ons bewustzijn gevuld met overtuigingen? En zijn die dan met name van onszelf of van anderen?

In hoeverre worden wij bewust en onbewust geleefd door indoctrinaties, oude of nieuwe?

Wat je ouders, leerkrachten, klasgenoten, collega’s, ja, zelfs vreemden, je ooit hebben ‘wijs-gemaakt’, kan een diepe impact hebben op hoe je je leven ervaart en op welke keuzes je maakt, zowel positief als negatief. Ook impressies door reclameboodschappen via radio, televisie, internet en billboards komen in veelvoud op ons af.

Hoe bepaal je jouw richting, hoe vaar je op jouw kompas en navigeer je vol vertrouwen naar jouw horizon?

In de Avatar® cursus ontdek je aan de hand van een reeks praktische en ervaringsgerichte oefeningen hoe jouw innerlijke wereld in verhouding staat tot je dagelijks leven. Niemand vertelt jou wat je wel of niet denken of geloven moet, jij bent het die centraal staat, inzichten krijgt  en daar je eigen conclusies aan verbindt.

Niet voor niets wordt in de negendaagse cursus – waarin je ruime persoonlijke aandacht krijgt en minimaal één op één begeleiding – het boek ‘Leven vanuit vrije wil’ gebruikt, naast het werkboek ‘Resurfacing – Technieken om bewustzijn te verkennen’.

Avatar® wordt over de hele wereld gedaan door volwassenen en kinderen met hele diverse achtergronden. Harry Palmer, de auteur en grondlegger van het materiaal, begon dertig jaar geleden met de cursus vanuit zijn huiskamer.

Inmiddels zijn er meer dan honderdduizend mensen uit meer dan zeventig verschillende landen die de cursus hebben doorlopen. Velen gebruiken het materiaal in hun werk of maken Avatar® tot hun werk door cursisten te begeleiden. Het laatste kan als je het Masterprogramma doorlopen hebt en een licentie hebt.

Interesse? Klik hier voor een gratis info-uur of deelname aan een mini-cursus.

Informatie? Klik hier voor uitgebreide informatie op de Avatar web site.

Inschrijven? Meld je hier aan.

Je bent welkom!

De missie van Avatar in de wereld is om de integratie van overtuigingssystemen te katalyseren. Wanneer we inzien dat het enige verschil dat er tussen ons bestaat onze overtuigingen zijn en dat overtuigingen met gemak gecreëerd en gediscreëerd kunnen worden, dan zal het welles-nietes spel ophouden en zal een spel van gezamenlijk creëren op gang komen dat zal uitmonden in wereldvrede. 

0 reacties op “Avatar: Een Ontdekkingsreis In Je Bewustzijn

Plaats een reactie


*