Page content

De Vuurloop: Het On-mogelijke Mogelijk In Je Leven

De vuurloop, ofwel lopen over vuur, bestaat al duizenden jaren over de hele wereld en wordt door jong en oud, door alle lagen van de bevolking en door mensen met en zonder geloof nog steeds gedaan.

Waarom?

Omdat het werkt!

Vuurlopen wordt altijd gedaan in de context van positieve verandering, waar je veel termen voor kunt gebruiken: heling, genezing, transformatie, bekrachtiging, empowerment, zelfvertrouwen en ga zo maar door. Het werkt op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Vuurlopen leert je omgaan met de intensiteit van het leven vanuit jouw unieke kracht en talenten. Het laat je samen met anderen het leven ervaren, vieren, verwerken.

Het mooie is, dat het er niet om gaat of je over het vuur loopt of niet: het gaat om je aandacht. Als je met je aandacht bent bij de mensen die besluiten te lopen, dan is het effect even groot voor jou.

De vuurloop sluit niemand uit.

Vuurlopen leert ook hoe je krachten kunt bundelen en echt samenwerken vanuit wederzijdse afhankelijkheid. Het werkt voor gezinnen, kinderen op scholen, sporters, managementteams en zelfs voor mensen die een trauma hebben opgelopen rondom vuur.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees meer over wat de vuurloop kan betekenen voor diverse doelgroepen onder het kopje Vuurlopen.

Contact opnemen over de mogelijkheden voor jezelf, je gezin, je team of organisatie? Klik hier

Heb je interesse in zelf vuurlopen leren geven? Klik dan hier

Een warm welkom!

 

0 reacties op “De Vuurloop: Het On-mogelijke Mogelijk In Je Leven

Plaats een reactie


*