Latest Blogposts

SUNDOOR Vuurloop Instructor & Empowerment Coach Opleiding

SUNDOOR Vuurloop Instructor & Empowerment Coach Opleiding

 

Beste lezer,

Als eerste Nederlandse SUNDOOR Trainer heb ik de licentie om mensen de officiële SUNDOOR Vuurloop Instructor & Empowerment Coach Opleiding aan te bieden en te certificeren in de lijn van Peggy Dylan, met wie ik jarenlang heb gereisd en samenwerk.

Deze zesdaagse intensive leidt mensen op in het begeleiden van individuen en groepen in veranderingsprocessen.

De opleiding draait om jou in relatie tot anderen en in contact met de elementen, waarbij vuur natuurlijk centraal staat.

 

 

Jouw passie, jouw vuur, en hoe met jouw unieke talenten je vleugels (nog meer) uit te slaan in de maatschappij vanuit dienstbaarheid aan anderen, vormen de leidraad tijdens dit vuuravontuur.

Het krachtige verandergereedschap dat je aangereikt krijgt, heeft ongekende positieve effecten op mensen van alle leeftijden: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Alle ins en outs om een vuurloop empowerment workshop te geven komen aan bod: houtsoorten, het vuur bouwen, het kolenbed, uitharken, het vuur verzorgen (firetending), de workshopruimte binnen en buiten, veiligheid, presentatievaardigheden en workshop timing.

Naast dat je officieel Vuurloop Instructeur wordt en deel gaat uitmaken van een wereldwijd team van collega's met de nodige support vandien, word je ook gecertificeerd om andere transformatieve tools aan je deelnemers door te geven, zoals: pijlbreken, rebar bending en board breaking.

De opleiding is zo ontwikkeld dat je niet alleen een praktische basis krijgt, maar ook energetisch in harmonie met het vuur en de elementen leert werken, zodat je jouw deelnemers een waardevolle, allround ervaring kunt bieden.

De opleiding kenmerkt zich door multi-level learning en bestrijkt het gebied van de nodige informatie-overdracht tot het je eigen maken van de veelomvattende vaardigheden, die nodig zijn om deze empowerment activiteiten veilig en succesvol neer te kunnen zetten.

Je leert weerstanden en stagnerende energie ten positieve gebruiken. Je leert vuurlopen en transformatief werk vanuit verschillende perspectieven bekijken. Je leert aan te sluiten bij specifieke doelgroepen. Je ervaart dat je aandacht bepalend is in alles wat je doet of laat.

Je werkt alleen en samen met de andere deelnemers vanuit het materiaal dat je aangereikt krijgt en er wordt gewerkt met de input die jij geeft.

Ook als je niet van plan bent om specifiek vuurlopen te gaan geven, biedt deze opleiding legio mogelijkheden tot uitbreiding, verdieping en verrijking van je eigen vaardigheden en werkzaamheden.

De SUNDOOR Vuurloop Instructor & Empowerment Coach Opleiding geeft je high impact empowerment middelen en methodes, die hun doeltreffendheid keer op keer bewijzen, maar laat je ook de werking ervan ervaren, waardoor je echt doorleeft wat je doorgeeft.

Die echtheid raakt.

Het maakt je de vonk om passie in anderen te laten ontvlammen en verbondenheid voelbaar te maken.

Toon Hermans verwoordde het zo:

De vonk is de vlam

De vlam is het vuur

Samen zijn wij één

Als de stenen van een muur

Stel dat wij onze wereld zo zouden bouwen?

 

Kortom:

Ben je nieuwsgierig naar het uitbreiden van je eigen potentieel?

Loop je warm voor (veel) verder denken en doen dan je tot nu toe hebt gedaan?

Wil je anderen leren begeleiden in het realiseren van doelen en dromen, individueel of in groepen of meer verdieping en variatie in je huidige activiteiten brengen?

Wil je profiteren van uitzonderlijk krachtige kennis, middelen en methodes met een oeroud ritueel als basis voor praktische resultaten in het leven van alledag?

Meld je dan nu aan voor deze unieke, ver-reikende training, waarvoor Peggy Dylan 30 jaar internationaal de weg heeft geplaveid! Inmiddels zijn SUNDOOR vuurloop instructeurs wereldwijd werkzaam in meer dan 30 verschillende landen.

De opleiding vindt plaats op een mooie locatie in Nederland of - indien gewenst -  in het buitenland.

Meer op-maat-mogelijkheden zijn er ook, bijv. als incompany-training, aangepaste tijdsindeling.

Er is een limiet aan de groepsgrootte, zodat alle deelnemers optimaal aandacht krijgen.

Na afronding van de opleiding ontvang je een officieel SUNDOOR certificaat.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.

Een warm welkom en Paraventa!*

Annemarie

 

*Paraventa: Ik geef jou het beste van mij    Ik ontvang het beste van jou    Voor het leven 


Meer over

0 reacties op “SUNDOOR Vuurloop Instructor & Empowerment Coach Opleiding

Plaats een reactie


*